Vodič „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“

Vodič „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“

„Vodič KRAS-a „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“Povodom Svjetskog dana zaštite životinja predstavljen je novi projekt KRAS-a, radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, vodič za vlasnike pasa „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“. U radu KRAS-a sudjeluju i predstavnici naše jedinice lokalne samouprave.

Vodič je edukativne i promotivne prirode te na jednom mjestu sadrži najbitnije informacije za vlasnike i šapice koji se nalaze ili planiraju posjetiti Primorsko-goransku županiju. Iz pera stručnjaka za rad sa psima i njihovim vlasnicima možete saznati kako psu pomoći da uz što manje stresa šeće gradskim ulicama i vozi se u javnom gradskom prometu. Saznajte kako prepoznati kada je psu neugodno, kako mu umanjiti stres i pružiti prvu pomoć u kriznim situacijama. Tu je i bonton u kojem ćete pronaći sve što treba znati o suživotu s drugim ljudima i životinjama. U Vodiču donosimo i popis plaža, ideje za šetnje i  kvalitetno provedeno vrijeme u prirodi. U našem Vodiču možete pronaći i osnovna pravila za ulazak u RH i putovanje sa šapicom, što ako se Vaš pas izgubi, kao i osnovne informacije o zaštiti životinja. Dodatna vrijednost Vodiča je što promovira naše područje kao pet friendly destinaciju koja se može posjetiti cijele godine.

Vodič je izrađen u interaktivnoj digitalnoj verziju. Klikom na sadržaj možete preskakati na dijelove Vodiča koji Vas zanimaju ili pak uvećati fotografije i uživati u prekrasnim prizorima šapica na našem području. Vodič je izrađen u hrvatskoj i engleskoj verziji, kako bi se istim mogli služiti i strani gosti. Vodič je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije, a prijevod na engleski jezik je sufinancirala Turistička zajednica Kvarnera.

 

Vodič možete pregledati ovdje:

  1. hrvatsku verziju: Zastava Republike Hrvatske – Wikipedija
  2. Vodič „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“

     

  3. englesku verziju: Zastava Ujedinjenog Kraljevstva – Wikipedija
  4. Vodič „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“

 

Ispis E-mail

Logotip Grada Vrbovsko

Pretraga

Pronađite nas na društvenim mrežama